4 причини, които правят инвестицията в услуга за неограничен графичен дизайн изгодна – Design Expert

4 причини, които правят инвестицията в услуга за неограничен графичен дизайн изгодна

Всяка организация, независимо от нейните цели, има нужда от визуално представяне пред своята аудитория. Именно това прави графичния дизайн повратна точка за успеха на всеки бизнес. 

Както знаете, клиентът не се интересува колко труд сме вложили в изработването на продуктите ни или колко сме инвестирали в маркетинг. Единственото, от което се интересува е дали крайният продукт му харесва и му носи някаква полза. В крайна сметка обаче, често се оказва че качеството на графичния дизайн е решаващо за това как клиентът ще възприеме продукта. 

Тогава можем да твърдим, че качественият графичен дизайн е предпоставка за повече продажби и естествено по-голяма печалба.

Да, обаче качеството струва скъпо и отнема време. Е да, така беше… но вече не.

Находчивите собственици на бизнес вече се доверяват не на един дизайнер, а на цял екип от професионалисти, който се занимава със всичко свързано с визуалния имидж на компанията. 

А най-хубавото е, че таксата на подобни компании е близо три пъти по-малко от наемането на дори един професионален графичен дизайнер във вашия екип.

Обмислете тези 4 причини и ще се убедите сами защо подобна инвестиция е умно решение: 

  1. Изгодна цена

Повечето компании разбират, че е нужна дизайнерска ръка, ако искат бизнесът им да расте. Точно поради тази причина търсенето на тази професия е голямо, каквито са съответно и заплатите в бранша. 

В общи линии, добър и евтин графичен дизайнер е трудна за постигане цел.

Затова е необходимо алтернативно решение – екип от графични дизайнери, който е на ваше разположение на тройно по-ниска цена от стандартната заплата на само един графичен дизайнер. 

Звучи като добра сделка, нали?

  1. Икономично е 

Разходите по наемането на само един графичен дизайнер не се ограничават само до месечното възнаграждение. Помислете и за следните допълнителни разходи:

  • Трябва да осигурите допълнително работно място в офиса за графичния дизайнер
  • Трябва да му осигурите достатъчно добра техника, която не никак евтина що се отнася до работа със софтуери за графичен дизайн. 
  • Трябва да закупите няколко софтуера за графичен дизайн, някои от които са на абонамент и се заплащат на месечна база. 
  • Разходи по здравно и социално осигуряване

Комбинирани тези разходи се равняват на няколко месечни заплати на графичния дизайнер при неговото наемане и около половин месечна заплата за всеки следващ месец.

  1. Бърза изработка на дизайните

Най-вероятно знаете, че работата на графичния дизайнер не е лесна. 

Според наши наблюдения, неопитните дизайнери имат нужда от двойно повече време за завършването на даден проект от висококвалифицираните кадри. Също така, опитните дизайнери предоставят двойно по-високо качество. 

Тоест за двойно по-малко време, двойно по-високо качество. 

Какво ще кажете за цял екип от професионални графични дизайнери, който спазва стриктно поставените срокове и изпипва всеки дизайн до най-малкия детайл? И то на тройно по-ниска цена от наемането на дори един графичен дизайнер?

  1. 100% гаранция за качествена изработка

Доверите ли се на компания, която се специализира само в сферата на графичния дизайн, то вие гарантирано ще получите безкомпромисно качество. Това е така, защото подобни компании наемат само и единствено утвърдили се професионалисти, които с лекота се справят с всяка задача. 

Също така, тези хора са свикнали да работят на високи обороти и умеят много бързо да се адаптират към всеки бранд, а също и да комуникират по възможно най-правилния начин с аудиторията на съответния бизнес.

Design Expert е именно такава компания. Ние сме експерти в графичния дизайн и ежедневно се грижим за дигиталното присъствие на компании като DHL, Office1, Престиж, Praktis, eDrehi и др.

Нашите дизайни са донесли на партньорите ни над 10 000 000 лева, а в социалните мрежи са генерирали над 1 000 000 харесвания, 430 000 коментара и 650 000 споделяния


 

Имате нужда от креативно съдържание и отличаващи дизайни?


ВИЖТЕ СПЕЦИАЛНОТО НИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ТУК

Последни публикации:

Someone from New York се абонира за Plan Standard – monthly subscription