7 дни тест период за наша сметка | Design Expert

ЗАЯВИ 7 ДНИ ТЕСТ ПЕРИОД ЗА НАША СМЕТКА ?

Използвай опита и уменията на екип от професионални графични дизайнери за нуждите на всички твои маркетинг кампании.

 • Първите 7 дни са за наша сметка
 • Неограничен брой корекции по всеки дизайн
 • Бърза изработка до 24 или 48 часа (в зависимост от избрания пакет)
 • Екип от експерти с опит на твое разположение
 • Прозрачен месечен абонамент

Абонамент без нужда от договор

Ако след 7-дневния тестов период се убедиш, че услугата ти допада, можеш да продължиш да използваш нашия екип от графични дизайнери срещу фиксирана месечна такса. Без обвързващи договори и с възможност за паузиране на абонамента по всяко време.

Design Expert alien

  Заяви 7 дни за наша сметка:

  Design Expert alien

   Заяви 7 дни за наша сметка:

   Те вече ни се довериха:

   • Стилният дизайн е изключително важен, за да представим продуктите си по най-добрия начин. Специалистите на Design Expert умеят да създават атрактивни визии, които привличат вниманието. Работата със системата и дизайнерите е много лесна и всичко се случва в обещания срок. Препоръчваме Design Expert за партньор в графичния дизайн!

    Fragrances.bg – ★★★★★

   • Платформата Design Expert значително улесни и ускори създаването на рекламни дизайни за социалните ни мрежи. Предвид големия асортимент от продукти и регулярните ни промоции, често се нуждаем от множество банери, които да се изработят в кратък срок. Услугите на Design Expert ни предоставят именно това, от което имаме нужда, за да развиваме успешно нашия бизнес.

    Mattro.net – ★★★★★

   • Едно от основните качества, които предлага платформата е гъвкавост и удобство. Всичко е направено лесно и интуитивно – качваш задачата и до 24/48 часа получаваш готовия дизайн, като имаш възможност за неограничени корекции. Независимо дали имахме нужда от дизайни за реклами в социалните мрежи, печатни материали, банери или стартиране на промоционална кампания – всички визии бяха готови навреме и бяха изработени професионално. Определено услугата е много иновативна и полезна за всеки търговец, който иска да има устойчив бранд.

    Punto.bg – ★★★★★

   • Имахме нужда от дизайнер, който да бъде на разположение за нас в кратки и бързи срокове. Платформата DesignExpert се оказа повече от идеална за нас, защото тя предлага не един, а множество дизайнери! Времето ни за работа, което отделяхме преди за дизайн, се оптимизира и намали значително. Работим повече от година в платформата и сме изключително доволни от постигнатите резултати!

    Platinum.bg – ★★★★★

   • За нашия бизнес е от съществена важност дизайните да бъдат креативни и привличащи интереса на потребителите. Благодарни сме на DesignExpert, че ни предоставят дизайни с креативността, която търсим и това удовлетворява нашите желания напълно.

    brainfoods.bg – ★★★★★

   ТЯХНАТА ОЦЕНКА ЗА НАШАТА РАБОТА