Нашата работа | Design Expert

Нашата работа

НАШАТА РАБОТА

  • Предимството на платформата e, че получаваме готови дизайни в рамките на 24 часа и имаме възможност за неограничени корекции. Това ни осигурява спокойствие и гъвкавост. Освен това, не ни се налага да наемаме собствен графичен дизайнер. Откакто използваме услугите на Design Expert наблюдаваме все по-високи резултати от онлайн рекламите ни.

    Timedix.bg

  • Платформата Design Expert значително улесни и ускори създаването на рекламни дизайни за социалните ни мрежи. Предвид големия асортимент от продукти и регулярните ни промоции, често се нуждаем от множество банери, които да се изработят в кратък срок. Услугите на Design Expert ни предоставят именно това, от което имаме нужда, за да развиваме успешно нашия бизнес.

    Mattro.net

  • Стилният дизайн е изключително важен, за да представим продуктите си по най-добрия начин. Специалистите на Design Expert умеят да създават атрактивни визии, които привличат вниманието. Работата със системата и дизайнерите е много лесна и всичко се случва в обещания срок. Препоръчваме Design Expert за партньор в графичния дизайн!

    Fragrances.bg

В крайна сметка нищо не е по-важно от крайния резултат и доволния клиент.

Вижте тяхната оценка за нашата работа.

Десетки компании вече ни се довериха

Пробвай и прецени – 7 дни безплатно, без договори.

Someone from New York се абонира за Plan Standard – monthly subscription