Защо услуга за неограничен графичен дизайн при поискване е по-доброто решение за вашия бизнес – Design Expert

Защо услуга за неограничен графичен дизайн при поискване е по-доброто решение за вашия бизнес

Най-вероятно сте използвали услуги за графичен дизайн и преди

Искали ли сте да представите продукта или услугата си по възможно най- професионалния начин, търсейки да наемете графичен дизайнер в своя екип?  Или пък сте търсили подходяща агенция за графичен дизайн, но все крайната сметка е излизала повече от това, което сте склонен да дадете? 

Най-вероятно сте работили и с дизайнери на свободна практика, но те не винаги са ви доставяли достатъчно задоволителни резултати.

Тогава каква е алтернативата?

Как ще реагирате, ако ви кажем, че съществува услуга, която покрива всички недостатъци и на работата с дизайнери на свободна практика, и на работата на агенциите за графичен дизайн? Ако избере да се доверите на Design Expert, избирате работа с агенция, която ще ви доставя неограничен, качествен графичен дизайн, с възможност за неограничен брой корекции при неодобрение на фиксирана месечна такса от 495 лв.

 

1. Прозрачни условия на заплащане

С Design Expert няма да ви се налага да се притеснявате за скрити такси или начисляване на допълнителни такива. При нас се заплаща само веднъж месечно една фиксирана такса.

Стартовата цена е 495 лв. за обикновения абонаментен план, който включва на практика всичко необходимо за една маркетинг кампания – банери, постове за социалните мрежи и др.) Това и причината, поради която няма защо да се притеснявате от допълнителни разходи след заплащането на месечната такса.

 

2. Сигурност и надеждност

Колкото и клиширано и самонадеяно да звучи, Design Expert е надеждна услуга, на която можете да се доверите. Нашият дизайнерски екип се състои от отдадени професионалисти, които ще дадат всичко от себе си за да може вие да достигнете там, където желаете. 

Изберете ли да работите с нас ще видите, че сигурността и надеждността, за които ви говорим сега, не са само на думи, а са обезпечени със сериозна работа и действия от наша страна. 

Също така, ние предлагаме 30 дневна гаранция за 100% удовлетвореност на всеки наш клиент. Това означава, че в срок от 30 дни вие имате право да си получите 100% от заплатената сума, ако прецените, че дизайнерите ни не покриват вашите очаквания.

3. Време за изработка на дизайните

Ние изработваме заявените от вас дизайни между 24 и 48 часа, като 48 часа са за стандартните абонаменти, а 24 часа – за професионалните. 

Тук може да видите повече детайли за нашите абонаменти.

4 .Обем на дизайните

Както знаем не винаги всичко е перфектно. Всеки професионалист може да не усети от първия път какво точно иска клиентът. Точно поради тази причина ние предлагаме неограничен брой корекции на всеки дизайн. 

Точно така, ще правим промяна след промяна, докато крайния резултат не посрещне на 100% вашите очаквания!

5. Гъвкавост 

Ние от Design Expert вярваме, че гъвкавите работни условия са както във ваш, така и в наш плюс. За нас дългосрочните отношения са с приоритет и именно затова правим всичко възможно, за да създадем и запазим възможно най-много такива. 

Това е и причината, поради която предлагаме опцията “пауза”, която ви позволява да паузирате абонамента си и да го възобновите, когато отново имате нужда от свежи дизайни 🙂

За повече информация относно Design Expert, вижте тук, проверете нашите абонаменти и цени тук, и резервирайте безплатна ВИП консултация тук.

Последни публикации:

Someone from New York се абонира за Plan Standard – monthly subscription