Търсите си графичен дизайнер? Предлагаме ви алтернатива, която ще ви струва тройно по-малко! - Design Expert

Търсите си графичен дизайнер? Предлагаме ви алтернатива, която ще ви струва тройно по-малко!

Наемането на професионален графичен дизайнер е сериозна инвестиция. А търсенето и филтрирането на фрийлансъри често може да се окаже порочен кръг, в който не бихте искали да влизате. 

Затова ние ви предлагаме алтернативно решение, което ще ви струва тройно по-малко време, усилия, нерви и пари.

Наемането на графичен дизайнер на пълен работен ден е инвестиция, която не всеки бизнес може да си позволи. Особено след съкратените бюджети след корона-кризата.

Скъпо е и отнема много време.

Само се сетете за… преглеждане на десетки кандидатури, провеждане на интервюта, адаптационни периоди… 

Прекалено много време, усилия и разходи, които бихте могли да фокусирате върху основната цел на вашия бизнес.

Най-вероятно сега се притеснявате, че имате прекалено много работа и ви трябва някой, с когото можете да комуникирате ефективно и бързо. 

Тук е моментът да ви кажем, че вие ще имате постоянен контакт с дизайнерския екип, работещ по вашия проект. За целта използваме специално приложение за бизнес комуникация, което може да бъде свалено и на мобилен телефон. 

Ето 10те основни причини, които правят работата с Design Expert по-умното и евтино решение.

  1. Можем да започнем веднага

За разлика от дългия и изтощаващ процес по наемане на графичен дизайнер, ние можем да започнем съвместната си работа веднага. Само ден, след като потвърдите абонамента си, можете да започнете да заявявате дизайни в нашата платформа. 

  1. Съкращавате годишните си разходи  3 пъти

Средната заплата на графичен дизайнер в България е 1340 лв. Таксата за работа с нас е 500 лв. Това означава 840 лв. по-малко на месец и 10 080 лв. по-малко на година, което си е сериозна сума, нали? Също така, наемането на дизайнер в екипа носи допълните разходи като осигуровки, допълни облаги, място в офиса и тн. 

  1. Повече време за важните неща

Няма да ви се налага да отделяте време за срещи, в обсъждане или одобряване на дизайни или стратегии. Нашите дизайнери ще вършат 95% от нещата. Вие само ще трябва да кажете какво искате и след това – “харесва ми/ не ми харесва” Това е всичко. 

  1. По-малък екип, по-малко отговорности

Наемането на графичен дизайнер от ваша страна означава + още един човек, за когото да мислите. Изберете ли да работите с нас обаче, няма да имате грижи по обучения, допълните облаги, отпуски, болнични и всички останали отговорности, които трябва да вземете под внимание като работодател. 

  1. Гъвкавост

Понякога имате нужда от един дизайн, понякога от 10. Рядко може да се планува точно колко дизайни ще са ви необходими. Това обаче не е повод за притеснение за бизнесите, които са избрали да работят с Design Expert. Независимо от колко дизайна имате нужда, нашите дизайнери ще ви ги предоставят в срок. 

  1. Разнообразие

Трудно ще намерите дизайнер, който е добър във всички стилове на изобразяване, и който може безпроблемно да се абстрахира от своя стил на работа и да направи това, което е нужно, не това, което на него му харесва. 

В Design Expert нещата не стоят така. 

Ние имаме дизайнери, които са специалисти в различни области. С други думи, можем да изработим дизайн с безпрецедентно качество от всякакъв характер.

 Също така, благодарение на това, че по вашия проект работят различни дизайнери, вашите изображения няма да са ограничени до креативността и иновативността на един човек, което предотвратява монотонност и еднообразие в съдържанието. 

  1. Работа само с най-добрите 

Знаете, намирането на професионален дизайнер, за заплата под 1500лв е трудна задача.

Средната заплата на графичния дизайнер възлиза на 1 340 лв. според zaplatomer.bg, като могат да достигнат дори до 1 874 лв. 

Това ни кара да мислим, че повечето добри дизайнери или имат високи очаквания за възнаграждението си, или не си търсят нова работа. При нас обаче работят истинските професионалисти на България и вие ще се обедите сами в това.

  1. Работа на бързи обороти

Бавната работа не е присъща за нас. Поради тази причина, всеки заявен от вас дизайн ще бъде изработен в рамките на 48 часа, ако изберете стандартния план и 24 часа, при избор на професионалния вариант. Също така, имате възможност да поискате ревизия и преработка на всеки дизайн неограничен брой пъти.

  1. Без договори 

Работата с нас не изисква сключването на никакви договори. Можете да се откажете по всяко време. Прекратяването на абонаментния план също не се облага с никакви неустойки.

  1. Безопасност 

Всеки наш план има 30-дневна гаранция за 100% удовлетвореност. Тоест, ако прецените, че услугата ни не е това, което сте очаквали, ние ще възстановим заплатената от вас сума до последната стотинка. 

Всичко става за минути – с няколко клика можете да станете наш клиент и със също толкова можете да прекратите абонамента си по всяко време.  

Вече знаете, че работата с Design Expert е може би най-рационалното решение що се отнася до графичен дизайн. 

Заявете експертна консултация, за да разберете повече за услугата, процеса ни на работа и всичко останало, което ви интересува.

Последни публикации:

Someone from New York се абонира за Plan Standard – monthly subscription