Търсите си графичен дизайнер? Предлагаме ви алтернатива, която ще ви струва тройно по-малко! – Design Expert

Търсите си графичен дизайнер? Предлагаме ви алтернатива, която ще ви струва тройно по-малко!

В днешната дигитална среда, присъствието на един бизнес онлайн – не само под формата на собствен уебсайт, но и в редица социални мрежи – прераства все повече от възможност в необходимост. Заедно с това нараства и нуждата от регулярно създаване на красиви, оригинални визии, банери, картинки и друг вид визуални активи, които да представят компанията ви в най-добра светлина и да ангажират вашата аудитория.

Ако и вие се намирате в подобна ситуация, вероятно вече сте осъзнали, че имате нужда от услугите на професионален графичен дизайнер. Това ви изправя пред 4 варианта.

Първият от тях е да наемете графичен дизайнер на свободна практика. Това обаче може да се окаже предизвикателство. Разбира се, съществува огромен брой фрийлансъри. Мнозина от тях обаче са посредствени в своята работа, или пък нямат достатъчно опит. От друга страна, създаването на визуални материали е отговорна задача, която може сериозно да рефлектира върху репутацията на вашата компания. Ето защо може да отнеме много време (и нерви), докато откриете дизайнер на свободна практика, който да може да изработва регулярно визии с необходимото качество.

Вторият вариант е да се възползвате от услугите на агенция. Тук в повечето случаи ще получите страхотно качество. Но цената също ще бъде страховита. Ако имате големи приходи и държите на своя онлайн имидж, може би бихте отделили бюджет, за да получите качеството, което търсите. И все пак, не е ли целта на всеки умел мениджър да оптимизира максимално разходите?

Третата опция е да наемете професионален графичен дизайнер във вашия собствен екип. Но това също е сериозна инвестиция, която не всеки бизнес може да си позволи. Тази опция е не просто скъпа, но и отнема много време. Помислете си за десетките кандидатури, които трябва да прегледате, многобройните интервюта, адаптационния период… Всичките тези усилия, разходи и време бихте могли да фокусирате върху основната цел на вашия бизнес.

Design Expert ви предлага четвърти алтернативен вариант, който ще ви струва тройно по-малко време, усилия, нерви и пари от всички останали опции. Ето 10-те основни причини, които правят работата с Design Expert едно от най-добрите решения, които можете да вземете.

1. Можем да започнем веднага

За разлика от дългия и изтощаващ процес по наемане на графичен дизайнер или откриване на подходящ фрийлансър, ние можем да започнем съвместната си работа веднага. Само ден, след като потвърдите абонамента си, можете да започнете да заявявате дизайни в нашата платформа. 

2. Съкращавате годишните си разходи 5 пъти

Средната заплата на графичен дизайнер в България е 2 400 лв. Като добавим осигуровките, разходите за вас като работодател биха нараснали до 2 800 лв. на месец! Абонаментните такси при нас започват от 499 лв. на месец без ДДС (за годишния стандартен план). Това означава 2 300 лв. по-малко на месец и 27 600 лв. по-малко на година, което си е сериозна сума, нали? Това означава, че ставайки абонат на Design Expert, вие можете да съкратите разходите си повече от 5 пъти!

3. По-малък екип, по-малко отговорности

Наемането на графичен дизайнер във вашия екип означава още един човек, за когото да мислите. Изберете ли да работите с нас обаче, няма да имате грижи по обучения, отпуски, болнични и всички останали отговорности, които трябва да вземете под внимание като работодател.

Може би се притеснявате, че имате прекалено много работа и ви трябва някой, с когото можете да комуникирате ефективно и бързо. Тук е моментът да обясним, че клиентите на Design Expert имат постоянен контакт с дизайнерския екип, работещ по проекта им. За целта използваме специално приложение за бизнес комуникация, което може да бъде свалено и на мобилен телефон.

Ето защо фактът, че ние не сме формална част от вашия екип не представлява риск. Има проблем? Нашият екип ще отговори бързо и изчерпателно на всеки ваш въпрос. Възникнал е казус? Ще го решим в най-кратки срокове.

4. Гъвкавост

Понякога имате нужда от един дизайн, друг път – от 10. Количеството дизайни, необходими за един бизнес рядко може да се планира с точност предварително. Необходимостта да се определят разходите максимално точно обаче е императив, ако искате вашата компания да бъде финансово стабилна. 

Това противоречие не е повод за притеснение за нашите клиенти. Опцията за неограничен брой дизайни е част от всеки наш абонаментен план. Заявете толкова дизайни, отколкото имате нужда – дори ако вече сте получили десетки. Нашите дизайнери ще ви ги предоставят в срок. А разходите ще си останат фиксирани и предвидими.

5. Разнообразие

Както всяка професия, и в графичния дизайн има различни направления. Трудно ще намерите дизайнер, който е добър във всички стилове на изобразяване. От друга страна, да се абстрахират безпроблемно от собствения си естетически усет и да се адаптират изцяло към вкуса и изискванията на клиента, са умения, които притежават само най-добрите професионалисти.

Именно това е една от суперсилите на Design Expert. Нашите дизайнери са не просто топ професионалисти: те са специалисти в различни области. Това означава, че можем да изработим дизайн с безпрецедентно качество от всякакъв характер.

Възможността по вашия проект да работят различни дизайнери е допълнителен бонус. Така изображенията ви няма да бъдат ограничени до креативността и иновативността на един човек и ще елиминирате риска от монотонност и еднообразие в съдържанието.

6. Работа само с най-добрите 

Намирането на добър професионален дизайнер за заплата под 1500 лв. е мисия невъзможна. Както вече споменахме, заплатата на графичните дизайнери в България към 2022 г. варира от 1300 до 3000 лв. месечно. Това са суми непосилни за много малки и средни компании. Ето защо не е учудващо, че повечето от тях избират или да направят компромис с качеството, или пък значително ограничават своите усилия в сферата на онлайн маркетинга, който изисква много на брой и разнообразни визии.

С услугите на Design Expert такъв тип компромис вече не е наложителен. Нашите дизайнери са професионалисти с богат опит зад гърба си. Те ще изработят всички банери и визии, от които имате нужда в кратък срок с топ качество. И всичко това – само за фракция от цената, която бихте платили, ако изберете фрийлансър, агенция или ин-хаус дизайнер.

7. Работа на бързи обороти

Бавната работа не е присъща за нас. Всеки заявен от вас дизайн ще бъде изработен в рамките на 48 часа, ако изберете стандартния план и 24 часа – при избор на професионален или премиум вариант. 

8. Изпипване до най-малкия детайл

Ние сме изключително отдадени на нашата работа и винаги се стремим да постигнем максимално добри резултати. Ето защо част от всички наши абонаментни планове е възможността за неограничени редакции. Това означава, че ще продължим да редактираме и усъвършенстваме всяка визия, докато прецените, че имате перфектния дизайн. 

9. Достъп до стокови снимки

За да бъде един дизайн красив, той много често се нуждае от страхотни, професионално направени снимки. Да наемете фотограф, който да изпълни подобна поръчка обаче, е скъпо удоволствие. Стоковите изображения са добра алтернатива. Но дори и при този вариант достъпът до качествени материали е обвързан с допълнителни такси или солени абонаменти.

Всички клиенти на Design Expert получават достъп до премиум стокови изображения, които могат да подберат спрямо концепцията на бранда си. Това е още една причина дизайните на нашите клиенти да бъдат винаги страхотни.

10. Безопасност 

Всеки наш план има 30-дневна гаранция за 100% удовлетвореност. Тоест, ако прецените, че услугата ни не е това, което сте очаквали, ние ще възстановим заплатената от вас сума до последната стотинка. Всичко става за минути – с няколко клика можете да станете наш клиент и също толкова бързо можете да прекратите абонамента си по всяко време. А прекратяването на абонаментния план не е обвързано с никакви неустойки.

Друго важно предимство е, че вие притежавате 100% от интелектуалните права върху своите дизайни от момента, в който получите файловете. След като приключим работата по определена визия, изпращаме на нашите клиенти всички работни файлове.

Надяваме се успяхме да ви убедим защо работата с Design Expert е едно от най-добрите решения, които можете да вземете във връзка с графичния дизайн за вашата компания. Заявете експертна консултация, за да разберете повече за услугата, процеса ни на работа и всичко останало, което ви интересува.

Последни публикации:

Someone from New York се абонира за Plan Standard – monthly subscription